maandag 1 december 2008

Stiepelzat

In New York heeft een Belgische minister voor wat ophef gezorgd in en om een bar. Dat mag natuurlijk niet naar buiten komen maar de Belgische Nathalie Lubbe Bakker dat in die bar werkte, dacht daar anders over.

Zij vertelt uitgebreid over minister De Crem (foto) die "stiepelzat" binnen kwam lopen. En ook dat zijn raadgever vertelde dat ze eigenlijk voor niets in New York waren omdat de vergaderingen waren geannuleerd, al vóór hun vertrek. De Belgische regering was niet zo blij met haar blog, informeerde de kroeg en prompt werd ze op straat gezet. Schandalig natuurlijk. Het leverde wel (tot nu toe) 306 reacties op haar blog op.

De minister heeft zelf ook gereageerd en wel op een opmerkelijke manier en roept min of meer op tot maatregelen tegen blog(ger)s.

We leven in een tijdsgeest waarin het iedereen vrij staat naar goeddunken en zonder enige verantwoordelijkheid op blogs te gaan posten. Dit overstijgt zelfs het moddergooien.


Succes beste man. Jammer dat je je mening pas hebt gevormd op het moment dat je zelf 'het slachtoffer' bent van een blog, lees: van je eigen gedrag.

Geen opmerkingen: