maandag 15 december 2008

Armstrong for president?

Lance Armstrong kruipt in 2009 weer op de fiets. Op 18 januari rijdt hij zijn eerste offciële koers: de Tour Down Under. Insiders (en steeds meer outsiders) gaan er vanuit dat sportieve of charitatieve (zijn kankerorganisatie) redenen niet de échte factoren zijn die hebben meegespeeld in de keuze van Armstrong. Hij zou president van de Verenigde Staten willen worden.

Duidelijk is dat hij al vriendjes is met George W. Bush. Die liet er in 2001 geen misverstand over bestaan: Lance is een American Hero. Hij wil het zelf niet erkennen maar hij zou in 2014 gouverneur van Texas willen worden om zes jaar later in het Witte Huis terecht te komen.

However, when asked if he was tempted by politics Armstrong responded, “Never say never. “

Hadden we het afgelopen jaar Barack Obama als bijzonder kandidaat, voor 2012 of 2016 staat Sarah Palin op het programma en daarna komt als klapstuk Lance Armstrong op het toneel. Eerst maar eens kijken hoe de 7-voudige Tourwinnaar zijn comeback-jaar doorkomt. Want alle grote namen hebben al gezegd niet zomaar aan de kant te gaan voor de Texaan. Hij zal het dus écht zelf waar moeten maken.

Geen opmerkingen: