dinsdag 25 november 2008

'Joran heeft Natalee verkocht'

Joran van der Sloot heeft weer een nieuw verhaal (opgehangen?) over de verdwijning van Natalee Holloway: hij zou haar op Aruba hebben verkocht. Een man die hij in een casino had leren kennen, wilde in ruil voor een zak geld een blond meisje hebben. Joran regelde dat en volgens hem is Natalee door de man meegenomen naar Venezuela.

De Telegraaf bracht het verhaal op basis van een interview van Joran met Greta van Susteren van FOX News. Die was er speciaal voor naar Thailand gevlogen. Zou het nu de waarheid zijn of heeft hij een nieuw verhaal verzonnen om Peter R. de Vries een hak te zetten en het op de Amerikaanse tv te vertellen?

Het verhaal rond Natalee kreeg aan het einde van de show van FOX News nog een staartje. Hij belde met de redactie om te zeggen dat hij het allemaal gelogen had. In video 3 zie je dat interviewer Greta van Susteren Joran in een hoek forceert en hij opstaat en wegloopt.

Bekijk de 4 video's die FOX News op internet heeft gezet.

UPDATE 13:15 REACTIE PETER R. DE VRIES

Peter R. de Vries zegt op BNR dat hij het niet vaak eens is met Joran maar nu wel: dit verhaal is gelogen. Volgens De Vries is het niet zo dat iemand die een meisje wil verschepen naar Venezuela een "19-jarige knul, want dat was Joran destijds" vraagt om een "blondje" te leveren. "Joran van der Sloot staat liever bekend als een fantast en een leugenaar dan als een moordenaar. Dat is een verdedigingstechniek. Als je maar genoeg onzin achter elkaar gaat verklaren, gelooft niemand je meer."

Geen opmerkingen: