woensdag 13 mei 2009

Adriaanse niet naar Ajax

Na het debacle met Marco van Basten is het tijd voor Ajax om een trainer aan te stellen die het wél voor elkaar krijgt om te presteren met de club. Het wordt hoog tijd dat Ajax weer eens landskampioen wordt, om maar eens wat te noemen.

De eerste tegenslag bij de zoektocht naar een nieuwe trainer is al geboekt: Co Adriaanse is nog niet toe aan een 'ja' op dit moment. Hij zit nog op de bank in Salzburg en daar is de competitie nog niet voorbij. De eerste training van Ajax is al op 22 juni. Te vroeg, vindt Adriaanse en meldt het AD.

Frank Rijkaard, Danny Blind, Morten Olsen (!), Michael Laudrup (deed het leuk met Getafe) of ... wie zal het zeggen. Binnen vijf weken zal Rik van den Boog (chief Ajax) een beslissing moeten nemen. En dan maar hopen op Huntelaar.

1 opmerking:

Anoniem zei

Maarten Stekelenburg.

Nee, niet de keeper. De trainer. Is momenteel hoofd jeugd van Ajax Cape Town om ervaring op te doen. Toen hij begin 2009 begon in Zuid Afrika was het de bedoeling dat hij 2.5 jaar later terug zou komen, maar dat proces zie ik wel versneld worden.

http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_59173/Stekelenburg_hoofd_jeugdopleiding_Ajax_Cape_Town.html

x-l3nt