zondag 19 oktober 2008

Sarah Palin @ SNL

Het onvermijdelijke is gebeurd: Sarah Palin is te gast geweest in Saturday Night Live. Aanleiding was comedienne Tina Fey die al wekenlang de Republikeinse vice-presidentskandidaat nadoet.

De show begon met een persconferentie van Fey als Palin terwijl Sarah zelf achter de schermen op een monitor zit te kijken. "Zo zou ik het nooit doen" zegt ze tegen de regisseur van SNL. "Waarom zou ik niet in een scene van 30 Rock kunnen spelen?" (De serie waarin Tina Fey te zien is) De regisseur van SNL zegt daarop dat bijna niemand die serie kent. Het tegenovergestelde is zo want 30 Rock wordt door miljoenen mensen gezien in Amerika.

In SNL komt ook Alec Baldwin voorbij. Hij speelt in 30 Rock en als hij naast de echte Palin wordt gezet, denkt hij dat hij naast Tina Fey staat. "Een afschuwelijke vrouw" noemt Baldwin haar terwijl hij probeert de regisseur van de show ervan te overtuigen dat Palin écht niet moet meespelen. Als de regisseur hem er fijntjes op wijst dat het Palin en niet Fey is die naast hem staat, krabbelt Baldwin snel terug.

Zou dit de "grote ommekeer" voor Sarah Palin kunnen zijn bij het grote publiek? Waarschijnlijk is het al te laat maar op wat meer sympathie kan ze wel rekenen denk ik.

Geen opmerkingen: