vrijdag 31 oktober 2008

Release that tape!

Morgen vertrek ik naar New York om vanuit The Big Apple verslag te doen van de laatste dagen voor de grote dag: dinsdag 4 november. Mijn verslag lees je natuurlijk hier, maar is ook te horen op Arrow Classic Rock en op KXradio.

De grote vraag is waarschijnlijk niet 'haalt McCain Obama nog in?' maar 'hoe dicht komt McCain nog bij Obama'. Als het aan een groep hardcore McCain-aanhangers ligt, wordt Obama op het laatste moment nog weggezet:

It has recently come to the attention of Freedom March that the Los Angeles Times is in possession of a videotape that allegedly features then Illinois state senator Barack Obama toasting (PLO-member) Rashid Khalidi (foto).

The LA Times weigert hardnekkig een video vrij te geven en de Obama-campagne doet het af als een overdreven verhaal. Het zal wel met een sisser aflopen want tot nu toe is het niet gelukt om met welk verhaal dan ook Obama te breken. De door McCain aangezwengelde Ayers-affaire liep op niets uit en ook zijn tweede naam Hussein kostte Obama geen stemmen, of misschien een paar.

Real Free Speech zegt alle 'affaires' nog even op een rijtje.

Geen opmerkingen: