maandag 16 februari 2009

Einde verhaal voor Arrow?

Het lijkt erop dat Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM hun langste tijd hebben gehad. Tenminste, dat wil het Agentschap Telecom ons doen geloven. De zenders van Ad Ossendrijver zouden niet aan betalingsverplichtingen hebben voldaan.

"Met de eigenaren zijn in een eerder stadium betalingsregelingen afgesproken. Hieraan is herhaaldelijk niet voldaan. Ook het voorgenomen besluit om de vergunning in te trekken heeft niet geleid tot betaling van de openstaande bedragen. Daarom ziet Agentschap Telecom zich genoodzaakt om de vergunningen in te trekken"

Zou Arrow het slachtoffer zijn van de recessie of is er meer aan de hand? Eerder moest SLAM!FM ook al flink snoeien in de organisatie om het hoofd boven water te houden. Eens afwachten of er een reactie van Arrow komt.

UPDATE

Arrow-baas Ad Ossendrijver reageert en de schuld is overigens meer dan 8 miljoen. Op de website van 'jouw Arrow' staat inmiddels dit:

Spoedbericht:
Je zal waarschijnlijk vernomen hebben dat Arrow in overleg is met de Nederlandse overheid omtrent het behoud van haar FM frequenties. De vergunningen voor deze FM frequenties kosten in Nederland erg veel geld en geld is nu net in deze tijden van kredietcrisis een probleem. Toch heeft Arrow de Nederlandse overheid een oplossing geboden en geeft de ons geboden hersteltermijn de mogelijkheid om jouw Arrow in de lucht te houden. Wil je dit kracht bijzetten, mail dan naar arrow@arrow.nl

Geen opmerkingen: