donderdag 31 december 2009

Overleden: Theo Mutsaars

Collega-nieuwslezer Theo Mutsaars is overleden. Hij was pas 43 en leed aan kanker.

Behalve dat hij ook bij de ANWB files heeft gelezen, net als ik, ken ik hem vooral als (nacht)nieuwslezer bij Sky Radio. Tijdens mijn nachtdiensten bij het ANP had ik geregeld contact met hem.

Hij las de door mij geschreven bulletins en dan was een belletje snel gemaakt. Even een wijziging doorgeven op het laatste moment, foutje herstellen of ... van alles en nog wat.

Zo jong. Ik wens zijn nabestaanden veel sterkte.

4 opmerkingen:

Unknown zei

Martijn,
Dank voor je lieve woorden, elke vorm van medeleven doet ons als familie erg goed,
het ga je goed,
beste wensen, Caroline (zus van theo)

ronald fokkens zei

ik ben enorm geschrokken van het bericht dat theo is overleden
ik las het bij de overlijdensadvertenties van het dagblad van het noorden

ik heb bij theo in de klas gezeten op de w.brodus mavo te groningen en met hem samen gevoetbald
ik herinner hem als een opgewekt en volijk persoon
bij deze wens ik de hele familie mutsaars ontzettend veel sterkte met dit enorme verlies
ronald fokkens

Anoniem zei

Wat een enorme shock. Theo. De man met de mooie humor, de sjieke tongval. Wat hebben we destijds veel plezier gehad. Kennen doe ik Theo van de paarden. Hij als commentator van de races, ik als schrijvende pers. Bevlogen, begaafd, bekakt (of deed-ie net alsof). Helaas uit het oog verloren, maar nooit vergeten. Dat kon ook niet tijdens nachtelijke ritten met skyradio.
Het spijt me dat ik geen afscheid heb kunnen nemen, maar ik kom je nog een keer opzoeken op Petrus Banden, in de nabijheid van onder andere Robert Long, Guusje, Dimitri Frenkel Frank en mijn eigen pa (die in het gokkantoor ook een fan van je was...)
Rust zacht Theo,
Douwe

Anoniem zei

Theo jongen, vandaag leven alle Radio-West collegae met je mee. De spontaniteit, je volle frasen, je emotie en fijne intonatie. Theo, we moeten het doen met de gedachten. Gelukkig heeft anchorman Rob Langeveld een prachtige In Memoriam op je laatste rustplaats achtergelaten. Theo, ik zal je enthousiasme, spontaniteit en vakmanschap nooit vergeten. Arjan vd Meer - Radio West 1985-1995