zondag 31 oktober 2010

Morgen de Goeiemorgenshow

Morgen gaan ze beginnen: Jasper, Jeroen en Kristel met de Goeiemorgenshow op Q-Music. Geen grote blabla als 'het roer gaat om' of 'we gaan Edwin Evers aanpakken', nee ... gewoon gezellig radiomaken. Wel geld verdienen natuurlijk, het is commerciële radio. Wordt vast leuk. Even nog een plug.

zaterdag 30 oktober 2010

Nani maakt bizar doelpunt

1. Je valt in het strafschopgebied. 2. Je bent boos. 3. De keeper ook, maar pakt de bal en legt hem neer. 4. Scheidsrechter zegt: doorspelen! 5. Dat snapt de keeper te laat, de speler van 1. niet en scoort. Huh?

donderdag 28 oktober 2010

woensdag 27 oktober 2010

Kirk & crew bij Merv Griffin

Zo'n 28 jaar geleden kwam Star Trek II: The Wrath of Khan in de bioscoop. Star Trek-fans die nog wat lauwtjes reageerden op film 1, waren nu definitief om. Alles zag er een stuk gelikter uit en het was een instant-klassieker.

In die tijd waren de drie goden van Star Trek te gast bij Merv Griffin: William Shatner (Kirk), Leonard Nimoy (Spock) en DeForest Kelley (McCoy). De laatste is niet meer, Kirk en Spock leven nog wel. Bijna 80! Wat een tripje in space al niet met je gezondheid doet.

dinsdag 26 oktober 2010

Winter Wonderland (4)

Nu de herfst druk zijn staart roert en doet wat hij wil enzo, droom ik alvast weg richting kerst. Snowflakes are falling on my head. En daar zijn mooie plaatjes van!

maandag 25 oktober 2010

Cox over CERN

De deeltjesversneller in Zwitserland. Waaaatttt? Nooit van gehoord? Kan toch niet. CERN heet het officieel en het is een uniek project. De Britse professor Brian Cox legt het iets gedetailleerder en vollediger uit dan ik kan dus zet je brein op standje opletten en luister.

zondag 24 oktober 2010

Goeiemorgen!

Radio 10 herrijst weer eens

De (met Sky Radio) oudste commerciële radiozender van Nederland is weer terug in de ether. Niet kapot te krijgen en gelukkig maar: Radio 10 Gold. Sinds afgelopen maandag weer te horen op de middengolf: AM 828.

vrijdag 22 oktober 2010

Sun in Tom's eyes

Gisteren verwende ik je met 'When Marvin Calls' van Tom Helsen. Ik kan het niet laten om je ook even de niet-hit 'Sun In Her Eyes' te laten horen. Al draaien de komkommerciële radio's hem tegenwoordig ook netjes. Tom live op de markt ofzo.

donderdag 21 oktober 2010

Als Marvin Tom belt

Even een egomomentje, soort van dan. Vandaag is het mijn verjaardag en daarom trakteer ik mijzelf (en jou) op een stukje kunst. Tom Helsen en het bijzondere 'When Marvin Calls'.

woensdag 20 oktober 2010

Tour: Expeditie Vendee

De start van de Tour de France is komend jaar in de Vendee. En de regio dacht: tijd voor een groots promotiespektakel. Dus is er een (qua muziek en camera- en montagewerk) Expeditie Robinson-achtige video gemaakt.

dinsdag 19 oktober 2010

Parkoers Tour 2011 bekend

Het is weer aftellen geblazen. Gaat Gesink als eerste over de top van l'Alpe d'Huez? Of schiet Andy hem al op de Galibier voorbij. Doet Contador wel mee en verrast Frank misschien. Kortom: het parkoers van de Tour 2011 is bekend.

maandag 18 oktober 2010

Winter Wonderland (3)

Nu de herfst druk zijn staart roert en doet wat hij wil enzo, droom ik alvast weg richting kerst. Snowflakes are falling on my head. En daar zijn mooie plaatjes van!

zondag 17 oktober 2010

Winter Wonderland (2)

Nu de herfst druk zijn staart roert en doet wat hij wil enzo, droom ik alvast weg richting kerst. Snowflakes are falling on my head. En daar zijn mooie plaatjes van!

zaterdag 16 oktober 2010

Winter Wonderland (1)

Nu de herfst druk zijn staart roert en doet wat hij wil enzo, droom ik alvast weg richting kerst. Snowflakes are falling on my head. En daar zijn mooie plaatjes van! Zoals deze uit Yellowstone National Park.

zaterdag 9 oktober 2010

John Lennon 70 ...

... hoe zou hij er nu uitzien, op zijn 70ste verjaardag. Mits hij nog had geleefd.

donderdag 7 oktober 2010

Antonie Kamerling is niet meer

Antonie Kamerling is overleden. Hij was 44 en vond het welletjes. Schokkend. Hij laat vrouw Isa en twee kinderen achter. Weinig woorden. Laten we terugkijken naar iets vrolijkers: hij zingt tijdens Serious Request 2008 zijn 'Toen ik je zag'.

woensdag 6 oktober 2010

Stil op Ad Koppejan Report

Voor het CDA is het te hopen dat de Koppejan & Ferriershow nu echt is afgelopen. Verhagen heeft zijn handen vol gehad aan de Peppi & Kokki van de fractie, hij wil nu gaan regeren en zijn cv opleuken voor een internationale job over vier jaar.

Koppejan houdt zich trouwens rustig op YouTube. Je zou zeggen dat hij na zijn veel te lange speech op het CDA-congres, zijn onrust ook zou uiten op het Ad Koppejan Report. Maar nee, daar is het al drie maanden stil. Dan maar een oud filmpje. Terug naar de verkiezingen in maart. Uw verslager Ad is ter plekke.